Povestiri complete :


 • The Prince of the Stars  (pdf)
 • Un tableau pour deux mondes  (pdf)
 • Mortimer, un chico especial  (pdf)
 • Flutania, la cité des Elfes  (pdf)
 • Il mondo magico  (pdf)
 • O meu tesouro _ My treasure  (pdf)

  Povestiri în lanţ


   

  Proiectul Povestiri în lanţ crează un mediu prielnic învăţării limbilor străine în care copiii între 8 şi 12 ani se pot delecta cu activităţi de scriere creativă în limba maternă. Ei scriu o parte a povestirii şi apoi o trimit mai departe spre a fi completată de către alte şcoli.

   

   

  Toate cele cinci şcoli dintr-un lanţ au limbi de predare diferite, dar din cadrul aceleiaşi familii de limbi europene şi sunt de regulă din cinci ţări diferite, de exemplu, limbile romanice: franceza, italiana, portugheza, româna, spaniola, catalana, galiciana şi occitana.

   

  Copiii vor crea o parte din povestire, vor decoda şi vor înţelege principalele idei ale părţilor anterioare trimise  de celelalte şcoli din lanţ. În ghidul profesorului sunt instrucţiuni cu privire la modul de scriere a unei povestiri.

   

  Proiectul va acţiona în direcţia motivării studenţilor pentru a realiza cât de uşor pot înţelege alte limbi şi sesiza avantajele comunicării cu colegii lor din alte ţări europene. mai mult

  Proiectul permite înscrierea unui număr nelimitat de şcoli. Dacă doriţi mai multe informaţii, să susţineţi proiectul sau să vă alăturaţi unui lanţ, contactaţi-ne.

   

  Proiectul este realizat de către profesori cu experienţă în predarea limbilor străine la vârste mici.